Live Music Fridays - Miroslav Hloucal Trio

Luis Armstrong: „Život je jako jazzová trubka, když do ní nefoukáš, nic z ní nevyjde.“ … a jestli se do ní umí někdo mistrovsky opřít, tak velký kumštýř, excelentní trumpetista a český skladatel Miroslav Hloucal. 
Přijďte k nám zažít tepající atmosféru jazzových klubů prosáklou geniální muzikou a silnými emocemi. Zas jednou pořádně provětrat život, nažhavit smysly a vychutnat si až do dna jeho hořkosladkétóny. MIROSLAV HLOUCAL JAZZ TRIO je tou nejlepší srdeční roznětkou a nám bude velkou poctou a radostí ho přivítat v prostorách naší restaurace. 17. července u nás začíná letní šňůra pátků s živou hudbou - LIVE MUSIC FRIDAYS. Nechte si síly na to nejlepší a zastavte se koncem týdne na večeři nebo na skleničku. Těšíme se!
MIROSLAV HLOUCAL JAZZ TRIO
Trio složené z předních jazzových hráčů, kteří jsou velmi dobře známí nejen na české jazzové scéně, vychází přímou čarou z klasických jazzových kořenů - swingujícího rytmu a blues. Každý z členů virtuozně ovládá svůj nástroj a má velké zkušenosti s živým hraním jak v malých souborech, tak ve větších tělesech. A jak říkají, jejich uskupení je založeno hlavně na tom, že je to spolu prostě baví:)
“Jsme rádi za pozvání do tak krásného prostředí jakým je WHISKEY BAR a svou hrou se vám pokusíme zpříjemnit večer a dopřát zážitek srovnatelný s jazzovým klubem. Repertoár bude složený ze známých swingových a jazzových melodií a zazní i naše původní tvorba.”
TRIO V OBSAZENÍ:
MIROSLAV HLOUCAL   I  Trubka, Křídlovka
JAKUB TOKOLY   I   Piano
JOSEF FEČO   I   Kontrabas

Podrobnosti k události

Datum konání 17. 7. 2020 20:00
Konec 17. 7. 2020 22:00
Datum zahájení registrace 7. 7. 2020
Datum ukončení registrace 17. 7. 2020
Dostupné místo 80
Místo konání
W RESTAURANT & WHISKEY BAR
Maiselova 14/1, Praha 1, 110 00
W RESTAURANT & WHISKEY BAR
Na tuto událost již registrace nepřijímáme.

Informace o místě konání - W RESTAURANT & WHISKEY BAR

Informace o vstupence

Typ vstupenky Cena Dostupné místo
Základní vstupné 300 Kč 80
80

Umístění na mapě